Kvalifikacija-CHRM certifikat

06.03.2018. 12:29 / Izvor: Akta.ba

CIPD kvalifikacija Vam pomaže da razvijete ključne vještine i znanja iz HR-a i daje Vam stručno priznanje na radnom mestu.

PwC Bosna i Hercegovina poziva zainteresovane da se prijave na CIPD program kvalifikacije namijenjen osobama koje se bave uspostavljanjem HR politika i strategija, a koje imaju potrebu da razumiju ulogu ljudskih resursa u širem kontekstu organizacije i okruženja.

Rok za prijavu je 15. mart 2018.

CIPD kvalifikacija Vam pomaže da razvijete ključne vještine i znanja iz HR-a i daje Vam stručno priznanje na radnom mestu. 
Ova kvalifikacija namijenjena je osobama koje se bave uspostavljanjem HR politika i strategija, a koje imaju potrebu da razumiju ulogu ljudskih resursa u širem kontekstu organizacije i okruženja.

PwC Akademija je obrazovni dio globalne organizacije PricewaterhouseCoopers (PwC) u BiH i regionu. PwC Akademiju čine stručnjaci sa iskustvom koji polaznicima prenose iskustva i znanja koja i sami redovno koriste u svakodnevnoj praksi. Više informacija o PwCAkademiji, ovom i drugim programima obuka možete pronaći na www.pwcacademy.rs

Više informacija u galeriji iznad i OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave