Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Naučite efikasno upravljati poslovnim procesima

25.04.2018. 16:51 / Izvor: Akta.ba

Osnove upravljanja poslovnim procesima

Iskoristite 10 % popusta za prijave do 11. maja

Dvodnevni trening
Naučite kako mapirati, dizajnirati i automatizirati operativne procese koristeći kombinaciju strategije, tehnologije i menadžmenta.

SARAJEVO 21. i 22. maj, Sunnyland
TUZLA 24. i 25. maj, Motel Royal

Naučite efikasno upravljati poslovnim procesima

uz Damira Karamehmedovića i mr.sc. Safeta Zečevića

Cilj naših seminara i treninga jeste povećanje efikasnosti poslovanja. Želimo vam pomoći da optimizirate vaše upravljanje poslovnim procesima i postanete izvrsni u poslovanju. Seminar vode vrhunski eksperti koji svoja dokazana praktična iskustva stavljaju vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Naučite kako mapirati, dizajnirati i automatizirati operativne procese koristeći kombinaciju strategije, tehnologije i menadžmenta.

Upravljanje poslovnim procesima (eng. Business Process Management, BPM) je disciplina koja integriše strategiju i ciljeve organizacije sa očekivanjima klijenata fokusirajući se na end-to-end procese. BPM uključuje strategije, ciljeve, kulturu organizacije, strukturu, uloge, procedure, metodologije i IT alate kako bi analizirali, dizajnirali, unaprijedili, kontrolisali i kontinuirano poboljšavali procese. 

TEME

  • Osnove proces menadžmenta i procesne organizacije;
  • Mapiranje poslovnih procesa (AS-IS situacija);
  • Analiza procesa;
  • Definisanje unapredjenja i dizajn novog procesa;
  • Implementacija i kontrola procesa;


KOME JE TRENING NEMIJENJEN?  

Ovaj trening je namjenjena za zaposlenike i menadžere koji su trenutno ili će u budućnosti voditi ili biti dio projektnog tima koji će raditi na unapredjenju procesne organizacije i poslovnih procesa. Navedeno uključuje zaposlenike koji rade u procesima, vlasnike procesa, menadžere, poslovne analitičare, tehnologe, IT specijaliste, projekt menadžere koji će biti dio timova i gdje postoji potreba da savladaju vještine potrebne za upravljanje poslovnim procesima. 

Ovo je osnovni trening iz proces menadžmenta, dok je napredni trening planiran za septembar 2018.

Certifikat

Po završetku treninga učesnici dobijaju akreditovani CPE certifikat.

Iskoristite 10 % popusta za prijave do 11. maja!

Više informacija i prijava

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave