Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Osnove BIM-A – Autodesk Revit - 20 % ljetni popust

21.07.2018. 10:25 / Izvor: Akta.ba

Centar za poslovnu edukaciju Vas poziva da naučite Building Information Modelling u arhitekturi i građevini.

Polaznici se upoznaju sa konceptom Building Information Modelling (BIM) i alatima za uređivanje arhitektonskih i građevinskih projekata i dokumentacije. Polaznici počinju sa učenjem fundamentalnih funkcija Autodesk Revit te napreduju sa šematskim crtanjem, konstruktivnom dokumentacijom i vizuelnim prikazom.

U početnim časovima polaznicima će se prezentirati koncept i teorije BIM-a jednostavnim prezentacijama – Jedan projekat koji se veže na sve ostalo - kao i logiku arhitekture BIM-a. Ubrzo nakon toga polaznicima će se prezentirati osnovne funkcije alata, procedura i redoslijed upotrebe istih koje će moći primijeniti na praktičnim zadacima -korak po korak-. Kurs u nastavku objašnjava osnovne elemente u oblikovanju i projektovanju tehničke dokumentacije koje čine 50% od sadržaja projekta.

Nakon osnovnih elemenata kurs se fokusira na prateće elemente te će potaknuti polaznike da razmišljaju o detaljima i samoj strukturi objekata.

U konačnici kursa polaznici će naućiti svrhu BIM-a kao prezentaciju njihovog budućeg objekta ili strukture te preuzimanja svih mogućih parametara vezanih za izgled, konstrukciju ili upravljanje isitim projektom. Koordinacija i preuzimanje podataka je najvažniji cilj BIM-a.

Ciljna skupina:
Kurs je namijenjen polazicima koji nemaju predhodna CAD iskustva, sa velikim interesovanjem i željom za učenje osnove Autodesk Revit. Preporučeno je da posjeduju veliko poznavanje u izradi inžinjerskih projekata i skica.

Trajanje: 40 časa (2 mjeseca nastave).

U cijenu je uključeno izdavanje akreditovanog CPE certifikata.

Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

Prijava

Za dodatne informacije pozovite nas

033 260 505 - Sarajevo
035 245 222 - Tuzla

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave