Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Potpisivanje ugovora o korištenju obnovljivih izvora energije, 13. aprila 2010. godine u Mostaru

09.04.2010. 10:44 / Izvor: Fena

Ugovor o realizaciji studije "Prostorno-planske osnove korištenja obnovljivih izvora energije za područje Mostara, kao segment prostorne osnove" bit će potpisa 13. aprila/travnja u 12 sati u Zavodu za prostorno uređenje u Mostaru.

Ugovor će u ime Zavoda za prostorno uređenje potpisati Salem Bubalo, a u ime Energetskog instituta "Hrvoje Požar" Goran Granić.

Naime, na temelju kredita Svjetske banke u projektu "Urbana infrastruktura i pružanje usluga", koji je zaključio Grad Mostar, a kao krajnji korisnik Zavod za prostorno uređenje Grada Mostara, namijenjenog za izradu Prostornog plana Grada Mostara za razdoblje 2010-2020., pristupilo se izradi spomenute studije.

U postupku javnih nabavki kao konsultant za izradu Studije izabran je konsultant Energetski institut "Hrvoje Požar" iz Zagreba, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave