Poziv na B2B-razgovore sa njemačkim firmama

03.10.2017. 09:24 / Izvor: Akta.ba
Poziv na B2B-razgovore sa njemačkim firmama

Mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu "Energija iz biorazgradivog otpada"

Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) organizuje posjetu njemačke privredne delegacije Bosni i Hercegovini s ciljem razmatranja mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu "Energija iz biorazgradivog otpada". Posjeta se realizuje u okviru programa podrške saradnje "Mittelstand Global - Exportinitiative Energie" koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

U sklopu ovog projekta, a s ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata i unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi iz oblasti obnovljivih izvora energije, nudimo mogućnost individualnih B2B poslovnih razgovora s njemačkim firmama dana 25. i 26. oktobra 2017.g.

U prilogu možete pogledati kratke profile njemačkih firmi, te ukoliko ste zainteresovani za učešće na individualnim razgovorima sa navedenim firmama, priloženi prijavni obrazac možete poslati najkasnije do ponedeljka, 9. oktobra 2017.g. e-mailom na sanjin.purgic@ahk.ba.

Broj učesnika je ograničen. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu.

PREUZMI DOKUMENTE:
Prijava
Profili firmi

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave