Privredno-turistička manifestacija Voće fest u Kozarskoj Dubici

13.09.2013. 15:26 / Izvor: eKapija.ba
Privredno-turistička manifestacija Voće fest u Kozarskoj Dubici

Četvrta po redu privredno-turistička manifestacija „Voće fest“ u Kozarskoj Dubici upriličiće se u srijedu, 25. septembra, na trgu ispred zgrade Opštine.

Četvrta po redu privredno-turistička manifestacija „Voće fest“ u Kozarskoj Dubici upriličiće se u srijedu, 25. septembra, na trgu ispred zgrade Opštine, potvrđeno je danas na sastanku Organizacionog odbora za održavanje ove manifestacije.

„Očekuje se prisustvo izlagača iz Kozarske Dubice, Kostajnice, Prijedora, Novog Grada, Gradiške, Oštre Luke i Krupe na Uni. Takođe će biti upriličen kulturno-umjetnički program, a do dana manifestacije odradiće se organizaciono-tehničke pripreme“, rečeno je na sastanku Organizacionog odbora kojim je predsjedavao načelnik opštine i predsjednik Organizacionog odbora Mile Zlojutro.

Značaj ove manifestacije ogleda se u promocije privrede i turizma opštine Kozarska Dubica.

Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom opštine Kozarska Dubica u organizaciji Turističke organizacije opštine i Odjeljenja za poljoprivredu opštine, a pod medijskim pokroviteljstvom Centra za informisanje i kulturu. Pored brojnih gostiju iz ove i susjednih opština očekuje se dolazak predstavnika resornih ministarstava, javnih ustanova, udruženja voćara i turističkih organizacija.

Početak manifestacije najavljen je za 11:00 časova.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave