Trening: Upravljanje likvidnošću i naplata potraživanja

04.03.2014. 15:56 / Izvor: eKapija.ba
Trening: Upravljanje likvidnošću i naplata potraživanja

Trening je praktično orijentisan i namjenjen zaposlenima u prodaji, odnosno zaposlenima koji imaju stalni kontakt sa eksternim klijentima.

Projekti USAID Sida FIRMA i FARMA i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA u saradnji sa ASEE ( Adizes South East Europe) organiziraju jednodnevni trening o temi „Upravljanje likvidnošću i naplata potraživanja" koji će se održati 11. marta 2014. godine.sa početkom u 9 sati u Hotelu Hollywood Ilidža, Sarajevo (ul. Dr. Mustafe Pintola 23).

Cilj edukacije je podizanje ekspertize i vještina u komuniciranju u aktivnostima naplate potraživanja. Trening je praktično orijentisan i namjenjen zaposlenima u prodaji, odnosno zaposlenima koji imaju stalni kontakt sa eksternim klijentima. Učesnici treninga će se upoznati sa kvalitetnim metodama i mjerama koje se mogu primijeniti u procesu upravljanja likvidnošću i naplate potraživanja.

Predavač je Hrvoje Bogdan, Partner & Director Adizes Southeast Europe Branch office Croatia.

Učešće na treningu je besplatno, a prijave za učešće mogu se dostaviti putem e-maila sanela@serda.ba, telefon 033 703 547 ili faxa 033 663 – 923  najkasnije do 10. marta 2014. godine. Za više informacija kontakt osoba je Sanela Dževlan, senior program menadžer SERDA-e.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave