U Sarajevu prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa, beautiFUL2019

14.08.2019. 15:48 / Izvor: Akta.ba
U Sarajevu prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa, beautiFUL2019

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar organizuje prvi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa, beautiFUL2019.

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar organizuje prvi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa, beautiFUL2019, koji će se održati u Hotelu Hills, u Sarajevu, 21. i 22.09.2019. godine. 

Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetitoci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima, kao i kupovinu proizvoda. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti zdrav i lijep. Tokom dva dana sajma, održavat će se razne edukacije, masterclass-ovi, konferencije, te ostali bogati sadržaj. Na sajmu će biti zastupljena prepoznatljiva imena regiona iz svijeta mode, ljepote i zdravlja koji će kroz praktične primjere i edukacije prenositi svoja znanja.

Program će obuhvatiti tržišno usmjerene teme za podršku profesionalnom razvoju i sticanju novih i drugačijih sadržaja. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat ćemo teme kao što su novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa te edukacije za unaprijeđenje poslovanja.

Profesionalcima ćemo približiti industriju ljepote i zdravlja kroz radionice i predavanja najboljih edukatora iz regije, kao i mogućnost saradnje i uspostavljanja kontakata sa najboljim proizvođačima. 

Više o sajmu na linku: https://sajam.beautiful.ba/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave