Jordanska kraljica Noor boravila u hotelu Bristol

15.06.2012. 11:04 / Izvor: eKapija.ba
Jordanska kraljica Noor boravila u hotelu Bristol

Jordanska kraljica Noor odsjela je u hotelu Bristol Sarajevo tokom svoje posjete Bosni i Hercegovini. Kraljicu Hašemitske Kraljevine Jordan Noor Al Hussein službeno je dočekao i izrazio čast što ima priliku ugostiti je u hotelu Bristol gospodin Kai Behrens, generalni direktor.

Kraljica Noor bila je u službenoj posjeti Bosni i Hercegovini kao članica delegacije Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP). Tokom posjete sastala se sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem i bh. premijerom Vjekoslavom Bevandom, a u razgovorima su naglasili da je pitanje nestalih osoba izuzetno značajno za budućnost Bosne i Hercegovine i za odnose u regiji.

Od otvorenja 6. aprila 2011. godine hotel Bristol Sarajevo je ugostio mnoge visoke dužnosnike i slavne osobe iz cijelog svijeta. To dokazuje da su kvalitet i raznovrsnost usluga koje nudi prvi internacionalni hotel u Bosni i Hercegovini na veoma visokom nivou.

Hotel Bristol Sarajevo je prvi internacionalni hotel u Bosni i Hercegovini kojim upravlja međunarodna hotelska grupacija Shaza Hotels. Shaza Hotels je nezavisni hotelski operator s pet zvjezdica, kojeg podržavaju prestižni partneri uključujući i lanac hotela Kempinski.

Shaza Hotels je članica Global Hotel Alliance koja udružuje 14 visokopozicioniranih i luksuznih regionalnih hotelskih brendova širom svijeta. Hotel Bristol sa svojih 186 moderno dizajniranih soba gostima pruža nezaboravne i harmonične trenutke. Dva moderno opremljena restorana i jedan kafe čine ga idealnim izborom za visoke zvaničnike, poslovne ljude i turiste iz cijelog svijeta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza