Nova internet stranica renault.ba

20.10.2011. 08:27 / Izvor: eKapija.ba
Nova internet stranica renault.ba

Renault je, u skladu sa stalnim unaprijeđenjem komunikacije sa korisnicima, redizajnirao svoju Internet stranicu www.renault.ba, koja je sada mnogo preglednija, informativnija i jednostavnija za korištenje svim ljubiteljima Renault vozila u Bosni i Hercegovini.

Obnovljena Internet stranica, uređena u skladu sa aktuelnim normama francuskog proizvođača automobila, uz veću zastupljenost video materijala, značajno poboljšava online komunikaciju svim postojećim i budućim korisnicima Renault usluga u Bosni i Hercegovini, a dodatno je prilagođena novim komunikacijskim kanalima, kao što je Facebook, na kojem je nedavno pokrenuta i Renault BiH Facebook stranica.

Na novoj Internet stranici se očekivano mogu naći brojne korisne korporativne i istorijske informacije, kao i sve informacije o Renault modelima sa detaljnim cjenovnikom, pregledom opreme i tehničkim podacima. Osim toga, tu su i kontakt podaci svih ovlaštenih koncesionara, te obavještenja o aktuelnim uslugama i akcijama.

Nova Internet stranica će ujedno biti i idealno mjesto za detaljnije informisanje o svim nadolazećim Renault novitetima, kao i brojnim drugim novostima koje ovaj popularni proizvođač priprema.

Posjetite novi www.renault.ba i saznajte sve što vas interesuje o Renaultu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza