Priredba Dječijeg kampusa Termalne Rivijere Ilidža u Pionirskoj dolini

15.07.2011. 10:22 / Izvor: eKapija.ba
Priredba Dječijeg kampusa Termalne Rivijere Ilidža u Pionirskoj dolini

U organizaciji Dječijeg kampusa Termalne Rivijere Ilidža u subotu će biti održana priredba sa početkom u 17.30h, u Pionirskoj dolini u Sarajevu.

Na priredbi će svoje tačke imati istaknuti i talentovani članovi Dječijeg kampusa koji će izvesti svoje tačke. Ovom prilikom nastupit će mladi reper Muhamed Fazlagić, dok će vokalnom izvedbom sve prisutne počastiti Lamija Gutić, plesnu tačku će izvesti Hanan Memić i Iskra Pašić, a indijski ples će predstaviti Pašić Iman.

Ovom prigodom će se pružiti prilika i prisutnoj djeci da predstave svoj talent, jer Dječiji kampus konstantno pruža priliku i podršku djeci predškolskog i školskog uzrasta da se afirmišu. Pored revijalno-zabavnog dijela, djeca će moći prisustvovati brojnim animacijama. Nagrade za učesnike, ali i posjetioce neće izostati.

Dječiji kampus Termalne Rivijere Ilidža je dječiji klub koji okuplja preko 500 svojih stalnih članova. Prednosti učlanjenja u Dječiji kampus jesu što svi članovi mogu učestvovati u kreativno-edukativnim radionicama, školama plesa, dječijim predstavama, takmičenjima i brojnim animacijama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza