Pauza / SPORT

I Miralem Pjanić "Srcem za BiH"

11.06.2014. 16:25 / Izvor: eKapija.ba

Dok traju pripreme za historijski meč sa Argentinom, bh. nogometni reprezentativac i zaštitno lice ASA OSIGURANJA poslao nam je fotografiju sa natpisom “Srcem za BiH”, kako bi dao svoj doprinos fondu ASA Prevent grupacije. Fond ima za cilj pružiti direktnu i sistemsku podršku nastradalim od poplave i klizišta, te zbrinuti više od 5.000 osoba i sanirati 250 stambenih jedinica.

Bh. javnosti je poznato da se cijeli reprezentativni tim spremno odazvao humanitarnim akcijama za pomoć stanovništvu koje je preko noći ostalo bez ičega. "Svjesni smo da su među njima naši veliki navijači i na ovaj način još jednom pozivamo sve koji su u prilici da pomognu u sanaciji svih šteta koje su zadesile ove ljude kako bi što prije nastavili dostojanstven život! Srcem za Bosnu i Hercegovinu ćemo igrati na terenu, srcem za Bosnu i Hercegovinu smo uvijek i van terena!", poručio je Miralem Pjanić.

Tokom Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, ekskluzivno za ASA OSIGURANJE naš reprezentativac će slati zanimljive fotografije kako bi dočarao djelić brazilske atmosfere.

Zvanična Facebook stranica ASA OSIGURANJA

O fondu Srcem za BiH: https://www.facebook.com/SrcemzaBosnuiHercegovinu ili www.srcemzabih.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza