Visoko napredna tehnologija za moderno mehanizovano šumarstvo

06.09.2022 08:47:33
šumarstvo autodizalice mehanizacija za šumarstvo šumarske dizalice

Industrijska rješenja za šumarstvo

 

Inovativni procesi koji se primjenjuju na cijeli industrijski lanac, od proizvodnje do postprodajne usluge, osmišljeni su tako da zadovolje potrebe naših kupaca i jamče proizvodnju visokokvalitetne opreme i tehnologije. Brendovi Cranab i Vimek izjednačavaju se sa standardom izvrsnosti koji se cijeni na bilo kojem tržištu povezanom s drvom bilo gdje u svijetu.

Cranab razvija, proizvodi i komercijalizira dizalice za drvo i hvataljke za rukovanje debla. Slagkraft je specijaliziran za proizvodnju mašina za rezanje i održavanje rastinja, dajući važan doprinos sigurnosti cestovnog prometa u šumskim područjima. Iskustvo i želja za inovacijama dovele su firmu do vodećih poziciju na međunarodnom tržištu. Osnovan krajem 20. stoljeća u Lidvägenu, na sjeveru Švedske, Vimek je ostavio svoj trag u sektoru zbog svoje sposobnosti da osluškuje i zadovolji potrebe svojih klijenata pomoću brzih, jednostavnih i pametnih tehnologija.

Proizvodi vrhunske instrumente za prikupljanje i prijevoz drva u uskim prostorima, čak i na nagnutom terenu. Korištenje ovih mašina pogoduje uvjetima za održavanje ravnoteže u šumskom ekosistemu.

Autodizalice za transport i reciklažu drveta

Šumarske dizalice

Za više informacije budite slobodni javiti se na wintec@wintec.ba ili na 061 913 913.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika