Komunalna vozila

Wintec autosmećari za čiste gradove

18.10.2023 08:48:12
wintec autosmećar

Wintec nudi kompletna rješenja koja će transformisati komunalnu infrastrukturu gradova.

Pronalaženje pravog partnera za potrebe komunalnih preduzeća može biti izazovan zadatak. Wintec d.o.o. Sarajevo već duži niz godina postavlja standarde na tržištu Bosne i Hercegovine, nudeći širok izbor autosmećara i komunalnih vozila za prikupljanje otpada, kao i ostale komunalne opreme. Wintec nudi više od običnih autosmećara sa zadnjim utovarom; nudi kompletna rješenja koja će transformisati komunalnu infrastrukturu gradova.

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmotriti Wintec kao svog partnera:

  1. Širok spektar vozila: Wintec ponuda uključuje raznovrsne modele autosmećara, uključujući kompaktore za smeće sa sistemom za pranje spremnika, kompaktne monoblok autosmećare za uske ulice koji omogućavaju pretovar otpada u veće kamione, hibridne autosmećare, autosmećare sa podijeljenim tijelom nadogradnje za prikupljanje sortiranog otpada, autosmećare sa zadnjim utovarivačem i dizalicom za podzemni sistem kontejnera, kao i autopodizače za kontejnere od 5-10m3 i navlakače za veće rolo kontejnere.
  2. Kvalitet i certifikacija: Autosmećari Wintec proizvedeni su po najvišim standardima kvaliteta. Naše nadogradnje su certificirane u skladu sa ISO 9001:2008; TS EN ISO 14001:2004; OHSAS 18001:2007; EN 3834-2; EN 1501; EN 9606-1; TS ISO 45001:2018, što garantuje pouzdanost i trajnost.
  3. Prilagođena rješenja: U Wintec-u razumiju da svaka komunalna situacija može biti jedinstvena. Zato se trude da pruže prilagođena rješenja koja će odgovarati vašim potrebama i budžetu.
  4. Polovna vozila: Pored novih vozila, Wintec takođe nudi širok izbor polovnih vozila, pružajući komunalnim preduzećima dodatnu fleksibilnost i mogućnost uštede. Postoji mogućnost i ugradnje nove nadogradnje na polovnu šasiju.

Wintec također pruža širok spektar komunalne opreme koja će zadovoljiti različite potrebe vašeg grada ili zajednice. Ponuda uključuje podzemne kontejnere za efikasno sakupljanje otpada, visokoučinkovite usisivače za čišćenje ulica, komunalne tricikle koji olakšavaju manevriranje kroz gradske ulice, platforme za pranje vozila koje čine vozni park svježim i urednim te opremu za reciklažna dvorišta koja podržava održivost i zaštitu okoliša. Bez obzira na vaše potrebe, Wintec je vaš pouzdan partner za modernizaciju komunalnih usluga i unapređenje životne kvalitete u vašoj zajednici.

Ne čekajte da vaša komunalna infrastruktura pati zbog zastarjelih vozila. S Wintec-om kao partnerom, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetna vozila i podršku koja Vam je potrebna.

Posjetite našu web stranicu www.wintec.ba kako biste saznali više o proizvodima i uslugama, ili kontaktirajte Wintec putem e-maila na wintec@wintec.ba ili pozivom na broj telefona +387 61 913 913.

Wintec - Vaš pouzdan partner za komunalna vozila. Ne čekajte, reagujte danas!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika