komunalna vozila

Mala kiper komunalna vozila (autosmećari) u ponudi Wintec d.o.o

22.12.2023 15:01:10
wintec komunalna vozila

Zašto izabrati Wintec?

Wintec d.o.o. Sarajevo ističe se na tržištu Bosne i Hercegovine svojom ponudom, koja sada uključuje ne samo standardna komunalna vozila, već i raznovrsnu flotu polovnih vozila.

"Posebno smo ponosni na naš asortiman malih kiper vozila, idealnih za komunalne poslove, dostupnih sa novim ili polovnim nadogradnjama kapaciteta do 7m3. Ova vozila mogu otpad istresati i u veće komunalno vozilo. Naša misija je pružiti komunalnim preduzećima pouzdane, pristupačne opcije koje će zadovoljiti sve njihove potrebe", ističu iz kompanije Wintec

Zašto izabrati Wintec? Evo nekoliko ključnih razloga:

  • Raznolikost opcija: Pored širokog asortimana autosmećara, Wintec nudi i specijalizirana vozila, kao što su kompaktne monoblok jedinice i hibridna vozila, dizajnirana za efikasno upravljanje otpadom.
  • Kvalitet i pouzdanost: Wintec proizvodi su izrađeni prema najstrožim međunarodnim standardima, garantujući dugotrajnost i efikasnost.
  • Prilagođena rješenja: Svaki klijent ima jedinstvene potrebe, i u Wintec-u se trude da pruže personalizirana rješenja koja će odgovarati specifičnim zahtjevima.
  • Polovna vozila s novim nadogradnjama: Wintec pruža opciju kombiniranja polovnih šasija sa novim nadogradnjama, nudeći tako ekonomična, ali visokokvalitetna vozila.
  • Kompletan asortiman opreme: Ponuda obuhvata i opsežan izbor dodatne opreme, uključujući podzemne kontejnere, usisivače za čišćenje ulica, i mnogo više.

Posjetite Winec web stranicu www.wintec.ba za više informacija, ili kontaktirajte na wintec@wintec.ba ili +387 61 913 913.

Wintec - Vaš partner za napredna komunalna rješenja. Ne odgađajte, kontaktirajte već danas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika