Wintec podzemni kontejneri, čisto, efikasno i brzo

17.04.2017 15:56:44
Wintec podzemni kontejneri, čisto, efikasno i brzo

Wintec nudi pojedinačne mašine ali i kompletna postrojenja za tretman svih vrsta otpada, kao i postrojenja za obradu otpadnih voda.

Wintec upravljanje otpadom

Wintec d.o.o. se bavi plasmanom najsavremenije opreme iz oblasti upravljanja otpadom. U mogućnosti da ponude pojedinačne mašine ali i kompletna postrojenja za tretman svih vrsta otpada, kao i postrojenja za obradu otpadnih voda.

Visok nivo kvaliteta

Wintec radi samo sa najkvalitetnijim brendovima, koji garantuju vrhunski kvalitet i performanse.

Podzemni kontejneri, čisto, efikasno i brzo

Podzemni kontejneri su najbolje rješenje kada je u pitanju problem komunalnog otpada u najljepšim dijelovima grada kao što su trgovi, šetališta i parkovi.

U kontejnere se prikuplja reciklažni otpad poput papira, pet ambalaže, plastike, bez mogućnosti uništavanja ili oštećenja kontejnera i rasipanja otpada.

Glavne prednosti ovog proizvoda su u tome da koristi standardne 1100 litarske kontejnere, koji su ukopani, a na površini su vidljivi mali koševi. Na taj način izbjegnuto je prekopavanje smeća, izbjegnut je neugodan miris iz kontejnera, izbjegnuto je pomicanje kontejnera zbog vjetra ili ljudskog faktora izbjegnuto je paljenje kontejnera te pretrpavanje glomaznim otpadom.

Podzemni kontejneri su posljedica dugotrajnog usavršavanja, koje za posljedicu ima efikasnu i uspješnu primjenu u ekologiji i zaštiti životne sredine.

Kontejneri su izrađeni od kvalitetnih materijala, otpornih na koroziju što ih čini vrlo trajnim i upotrebljivim proizvodom, jednostavno se čiste i imaju niske troškove održavanja. Vanjski dio kontejnera za otpad ima nepropustan okvir od nehrđajučeg čelika, kao i svi metalni dijelovi kontejnera.

Kod prikupljanja otpada koriste se isti kamioni kojima se i do sada prikupljao otpad, samo se ugrađuje gumena hidraulična cijev koja koristi rad motora da očisti sadržaj kontejnera, također radom motora hidraulika podiže kontejnere.

U ostale prednosti spadaju: brza i lahka montaža, jednostavnost korištenja i rukovanja otpadom, ne postoji mogućnost rasipanja otpada prilikom pražnjenja.

Svaki podzemni kontejner je zasebna jedinica koja omogućava grupisanje različitih vrsta otpada, tako  je moguće kombinovati ugradnju 3-4 kontejnera i prazniti ih po potrebi. Kompletan sistem je uklopljen u okruženje uređen i spreman za najteže uvjete.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo