Označavanje ceste

Wintec rješenja za izazove u horizontalnoj signalizaciji

25.09.2023 09:01:48
Wintec mašine za horizontalnu signalizaciju

Od ručnih i samohodnih mašina do specijaliziranih kamiona, Wintec nudi rješenja koja će vaš posao učiniti bržim, preciznijim i efikasnijim.

Razumijemo izazove s kojima se susrećete prilikom označavanja cesta.

Zato je Wintec doo kreirao sveobuhvatnu ponudu mašina za horizontalnu signalizaciju. Od ručnih i samohodnih mašina do specijaliziranih kamiona, Wintec nudi rješenja koja će vaš posao učiniti bržim, preciznijim i efikasnijim.

  • ALT 100: Vaš pouzdani partner za male urbane projekte. Ova mašina ne samo da pruža brzinu do 20 km/sat, već i memorira sve vrste oblika linija prema normama. Uz GPS modul i mogućnost daljinskog spajanja, nikada nećete biti sami u slučaju kvara.
  • ALT 180: Savršen za gradske, međugradske i aerodromske projekte. Ova mašina garantira visoku kvalitetu i preciznost zahvaljujući svom bezračnom sustavu raspršivanja.
  • ALT 300: Dizajniran s misijom da zadovolji potrebe gradskih i međugradskih projekata. S lakoćom manevriranja i brzinom do 20 km/sat, ALT 300 je vaša brza i pouzdana opcija.
  • ALT 500: Kada su u pitanju dugi međugradski projekti, ALT 500 je nezamjenjiv. Spremnici velikog kapaciteta i napredne bezračne pumpe čine ga idealnim za trajne i izdržljive oznake na cestama.
  • ALT 1000: Za one koji traže najbolje u urbanim, međugradskim i zračnim aplikacijama. Ova mašina nudi visoku manevarsku sposobnost i preciznost, osiguravajući da vaše linije budu jasne i postojane.

Uz sve to, Wintec doo pruža i odgovarajuće materijale specijalno dizajnirane za naše mašine, osiguravajući da vaša horizontalna signalizacija bude bez premca.

Imate pitanja ili trebate savjet? Wintec tim stručnjaka je tu da vam pomogne. Pozovite nas na 061 913 913 ili pošaljite upit na wintec@wintec.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina