Najbolji svjetski usisivač za ulični otpad stigao je u BiH

03.02.2020 13:30:37
Najbolji svjetski usisivač za ulični otpad stigao je u BiH

Kompanija Wintec je postala ekskluzivni zastupnik belgijskog brenda Glutton® za Bosnu i Hercegovinu

Kompanija Wintec je postala ekskluzivni zastupnik belgijskog brenda Glutton® za Bosnu i Hercegovinu. Glutton je električni, ekološki prihvatljiv i izuzetno ekonomičan urbani usisivač otpada koji predstavlja revoluciju u svakodnevnom čišćenju ulica i industrijskih postrojenja. Koristi se u više od šest hiljada gradova u sedamdeset država i mami osmijehe na lica lokalne vlasti, radnika i stanovnika.

"Velika nam je čast jer su nas kontaktirale kolege iz kompanije Glutton sa željom da budemo njihovi eksluzivni zastupnici na području Bosne i Hercegovine, obzirom da su proveli jako detaljno istraživanje potencijalnih distributera na našem tržištu" - izjavio je za Akta-u Hidajet Mešković, direktor kompanije Wintec.

Glutton je inovativna kompanija koja ima nekoliko patenata i razvija električnu opremu za čišćenje koja je dosad implementirana u gradovima i industriji širom svijeta. Glutton usisivač otpada kupi i uklanja sve što mu se nađe na putu: papir, karton, kutije od cigareta, opuške, limenke i boce od stakla, plastike ili metala, pseći otpad i opalo lišće. Glutton se lako nosi sa svim vrstama podloge, bilo da je u pitanju kaldrma, beton, ivičnjaci, padina, pločice, trava itd.

Glutton pruža pristup svakom uglu grada: pločnici, ulice, prilazi, parkovi, aleje, ispod klupa, mostovi, tržnice, fabrike, radionice, parkinzi, hale, stanice, aerodromi, industrijska postrojenje, mjesta za kampovanje, škole, bolnice, itd.

Prednosti Glutton usisivača

Glutton Collect ulični usisivač je savršen saveznik u čišćenju industrijskih postrojenja jer je oprema tiha, ekološki prihvatljiva i stvara osjećaj sigurnosti i blagostanja među zaposlenima. Čistoća i higijena je poboljšana kao i sigurnost budući da Glutton ima snažne pasivne i aktivne sigurnosne mjere. Sa Glutton industrijskim usisivačima radna snaga je najmanje pet puta produktivnija u poređenju sa ručnim čišćenjem.

Čišćenje javnih površina sa metlom je zastarjelo sada kada je Glutton revolucionirao sektor. Glutton urbani električni usisivač je daleko ispred starijih tehnologija – visoko je efikasan i štedi vrijeme. Može da dosegne najmanje pukotine i udubljenja zahvaljujući fleksibilnoj i izdržljivoj nosnici.

Wintec d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Vogošći koja se bavi zastupništvom najboljih brendova iz oblasti upravljanja otpadom, specijalnih strojeva za zaštitu okoliša kao i prečišćavanja otpadnih voda.

Za više informacija molimo posjetite web stranicu www.wintec.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo