ASA Banka omogućila slobodan dan za roditelje prvačića

30.08.2022 10:50:50
ASA Banka omogućila slobodan dan za roditelje prvačića

Na ovaj način, ASA Banka želi pokazati da cijeni svoje uposlene pružajući im podršku u jednom od najbitnijih dana u životu.

ASA Banka omogućila je uposlenicima čija djeca ove godine kreću u prvi razred osnovne škole, slobodan dan, a prvačićima poklonila školski pribor i ruksake.

Na ovaj način, ASA Banka želi pokazati da cijeni svoje uposlene pružajući im podršku u jednom od najbitnijih dana u životu.

"Svjesni koliko je za svakog roditelja važno da bude uz svoje dijete prvi dan škole, odlučili smo da im poklonimo slobodan dan koji će provesti sa svojim mališanima, a prvačiće da obradujemo školskom opremom kako bi im pomogli u njihovom prvom kontaktu sa školom", navode iz ASA Banke, te dodaju kako ovu praksu namjeravaju nastaviti i u narednom periodu omogućavajući uposlenicima i njihovoj djeci da provedu nezaboravni prvi dan škole zajedno.

Ukupno 35 prvačića, djece uposlenika ASA Banke ove godine će krenuti u školu.

"Želimo da naše prvačiće kroz cijelo buduće školovanje prati izuzetan uspjeh i najbolji rezultati, a roditeljima želimo da ciljeve svoje djece prate strpljivo i ponosno," poručili su iz ASA Banke.

ASA Banka nastavlja svoju misiju podrške kako domaćoj ekonomiji, tako i svim svojim zaposlenicima koji svakodnevno doprinose rastu i razvoju Banke. Ulaganjem u razvoj i edukaciju zaposlenika, te kroz podršku lokalnim zajednicama ASA Banka ostaje posvećena kreiranju stabilnog i održivog finansijskog sistema koji prati nove trendove i brine o dobrobiti svojih klijenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi