Neodoljiva ponuda ASA Banke za rast štednje

Filantropi

Neodoljiva ponuda ASA Banke za rast štednje

Sa ASA Bankom Vaša ušteđevina sigurno raste, što ovu akcijsku ponudu čini istinski neodoljivom.

01.08.2017 10:54:49 / Izvor: Akta.ba

Pružanjem personaliziranih usluga prema potrebama klijenata, nudeći brzu i efikasnu uslugu, inovativne i tehnološki unaprijeđene proizvode, ASA Banka sigurno korača prema poziciji broj jedan u domaćem bankarskom sektoru BiH.

U skladu s tim, Banka je pokrenula i akciju depozita koja građanima u BiH nudi priliku da osiguraju dodatni prihod oročavanjem svojih sredstava na period od 15 do 45 mjeseci.

Izuzetnost ponude ASA Banke ogleda se u atraktivnoj kamatnoj stopi koja je fiksna i iznosi čak 2,3% na period od 45 mjeseci. Oročenje može biti u domaćoj valuti ili eurima, a nominalna kamatna stopa jednaka je efektivnoj.

ASA Banka ovom, trenutnom jedinstvenom akcijskom ponudom na bh. tržištu, nagrađuje povjerenje svojih klijenata i garantuje sigurnost oročenih sredstava kao članica Agencije za osiguranje depozita BiH.

Sa ASA Bankom Vaša ušteđevina sigurno raste, što ovu akcijsku ponudu čini istinski neodoljivom.

Više o akciji možete saznati u poslovnicama ASA Banke širom FBiH ili na web stranici: www.asabanka.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi