Neodoljiva ponuda ASA Banke za rast štednje

01.08.2017 10:54:49
Neodoljiva ponuda ASA Banke za rast štednje

Sa ASA Bankom Vaša ušteđevina sigurno raste, što ovu akcijsku ponudu čini istinski neodoljivom.

Pružanjem personaliziranih usluga prema potrebama klijenata, nudeći brzu i efikasnu uslugu, inovativne i tehnološki unaprijeđene proizvode, ASA Banka sigurno korača prema poziciji broj jedan u domaćem bankarskom sektoru BiH.

U skladu s tim, Banka je pokrenula i akciju depozita koja građanima u BiH nudi priliku da osiguraju dodatni prihod oročavanjem svojih sredstava na period od 15 do 45 mjeseci.

Izuzetnost ponude ASA Banke ogleda se u atraktivnoj kamatnoj stopi koja je fiksna i iznosi čak 2,3% na period od 45 mjeseci. Oročenje može biti u domaćoj valuti ili eurima, a nominalna kamatna stopa jednaka je efektivnoj.

ASA Banka ovom, trenutnom jedinstvenom akcijskom ponudom na bh. tržištu, nagrađuje povjerenje svojih klijenata i garantuje sigurnost oročenih sredstava kao članica Agencije za osiguranje depozita BiH.

Sa ASA Bankom Vaša ušteđevina sigurno raste, što ovu akcijsku ponudu čini istinski neodoljivom.

Više o akciji možete saznati u poslovnicama ASA Banke širom FBiH ili na web stranici: www.asabanka.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi