Štednja sa ASA Bankom vrijedi više

30.11.2020 11:47:17
Štednja sa ASA Bankom vrijedi više

ASA Banka cijeni povjerenje koje nam klijenti svakodnevno ukazuju, a kako je period darivanja ispred nas, odlučili smo neke od naših klijenata nagraditi vrijednim nagradama.

ASA Banka cijeni povjerenje koje im klijenti svakodnevno ukazuju, a kako je period darivanja ispred nas, odlučili su neke od svojih klijenata nagraditi vrijednim nagradama. 

Da štednja sa ASA Bankom vrijedi više uvjerite se u periodu od 20. novembra do 31. decembra kada najsretnijim klijentima ASA Banka poklanja laptop, tablet ili mobitel. 

Bez obzira da li se odlučite za oročenje u KM ili EUR valuti, nudimo Banka fiksnu kamatnu stopu i sljedeće mogućnosti:

 

PERIOD OROČENJA

NOMINALNA KAMATNA STOPA

28 mjeseci

1,50% p.a. fiksno

38 mjeseci

1,75% p.s. fiksno

 

Efektivna kamatna stopa je jednaka nominalnoj kamatnoj stopi.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju punoljetna fizička lica, rezidenti na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre oroče sredstva po akcijskim uslovima za oročenu štednju.

Oročena štednja omogućava klijentu da svoj novac u domaćoj i stranoj valuti deponuje na unaprijed određeni period na svoj štedni račun u Banci i ostvari prihod po osnovu kamate. Oročena štednja je optimalan izbor za klijente koji imaju određeni iznos sredstava i nemaju namjeru koristiti ta sredstva u određenom vremenskom periodu.

"U osnovi naše misije i vizije nalazi se želja da budemo dugoročan partner bh. stanovnicima i privredi, stoga smo posebno ponosni na povjerenje građana koji u nama vide jakog i stabilnog partnera, a to je nešto što im ASA Banka zasigurno može ponuditi. Porast aktive od 13,04% u prvih šest mjeseci ove godine, u odnosu na isti period prethodne, govori o našim mogućnostima da odgovorimo svim potrebama domaće privrede i stanovništva. Mi u ASA Banci kontinuirano radimo na izgradnji dugoročnog povjerenja između nas i kliijenata jer nam je to iznimno važno, a ova nagradna igra je način da izrazimo zahvalnost na ukazanom povjerenju i da svoje klijente-štediše dodatno nagradimo", izjavila je Aldijana Rakić, Direktorica prodaje ASA Banke.  

Za više informacija o akcijskoj ponudi ASA Banke, ali i drugim proizvodima i uslugama koje nudimo pogledajte na web stranici www.asabanka.ba 

ASA Banka – Naša i snažna! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting