WINTEC za Općinu Konjic isporučio mašinu za čišćenje vodenih površina

11.07.2016 16:27:11
WINTEC za Općinu Konjic isporučio mašinu za čišćenje vodenih površina

Općini Konjic je ove sedmice isporučena najsavremenija multifunkcionalna amfibija za čišćenje i uređenje vodenih površina, što će značajno doprinijeti ljepoti i čistoći Jablaničkog jezera.

Općini Konjic je ove sedmice isporučena najsavremenija multifunkcionalna amfibija za čišćenje i uređenje vodenih površina, što će značajno doprinijeti ljepoti i čistoći Jablaničkog jezera. Tim povodom biće organizovana i prezentacija mogućnosti ove mašine u Konjicu (Jablaničko jezero) i jezeru Modrac kod Tuzle.

"Ovo je jedinstveni ekološki projekat ovakve vrste u kompletnoj Bosni i Hercegovini, sa ciljem uređenja obala te poboljšanja uslova za razvoj turizma. Nadamo se da će i ostali gradovi slijediti primjer grada Konjica", rekao nam je gospodin Hidajet Mešković, direktor kompanije Wintec doo Sarajevo, koja je isporučila amfibiju.

Priroda Truxor strojeva je takva da im omogućava pristup teško dostupnim mjestima, idealni su za rad u jezerima, kanalima, rijekama, močvarama, morskim obalama i ostalim područjima u blizini vode. Težina je raspoređena proporcionalno tako da im omogućava stabilno kretanje po zemlji kao i po vodi, uz rad u osjetljivim područjima.

U pitanju je vrlo fleksibilna mašina sa velikim brojem dodataka i alata. Operacije koje je moguće izvršiti sa Truxor strojevima su: rezanje trske, sakupljanje otpada, trave, trske, pijeska, mulja, ispumpavanje mulja, nafte, ulja, iskopavanje, čišćenje ulja itd. Fokus mašine je na preciznošću i vrlo dobroj kontroli na kopnu i vodi. Sposobnost okretanja, ponovnog pokretanja i postizanja pune brzine su neke od karakteristika.

Svi dodaci se mogu vrlo brzo mijenjati, a dovoljna je jedna osoba za upravljanje radom mašine.

Zvanično predstavljanje i prezentacija Truxor mašine je planirano za 12. juli u Konjicu na Jablaničkom jezeru, i 13. juli u Tuzli na Modračkom jezeru, te ovim putem pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju prezentaciji sa ciljem detaljnijeg informisanja.

Wintec je ekskluzivni zastupnik za Truxor amfibije na području Bosne i Hercegovine. Više informacija o ovim mašinama i njihovim mogućnostima možete pronaći na web stranici www.wintec.ba ili direktnim kontaktom putem e-maila: wintec@wintec.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo