Predstavljamo

ASA Banka uskladila izgled Poslovnice Centar novom vizuelnom identitetu

U skladu sa svojom misijom, ASA Banka nastavlja ulaganja u poboljšanje svih usluga, te unapređenje odnosa sa svojim klijentima.

09.08.2018 13:39:37 / Izvor: Akta.ba

U skladu sa svojom misijom, ASA Banka nastavlja ulaganja u poboljšanje svih usluga, te unapređenje odnosa sa svojim klijentima. U sveobuhvatne aktivnosti, koje ovakva vrsta posvećenog ulaganja podrazumijeva, spada i strateško rebrendiranje - novi vizuelni identitet svih poslovnih jedinica Banke. Tako je ovih dana još jedna od poslovnica ASA Banke dobila novi, sada već prepoznatljivi, izgled. Riječ je o poslovnici Centar Sarajevo, koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru grada, na adresi Saliha Hažihusejnovića Muvekita broj 10.

"Ova transformacija odgovor je na potrebe naših klijenata, a u isto vrijeme služi i kao dokaz našeg opredjeljenja, odnosno obećanja da će ono što je u najboljem interesu klijenta biti polazna tačka i cilj svake poslovne odluke koju donosimo. Osim što će novi izgled Poslovnice Centar biti prepoznatljiv, važno nam je da je uređen po mjeri modernog poslovnog čovjeka - jednostavno i praktično. Naši klijenti već sada pozitivno reaguju na ove promjene", izjavili su iz ASA Banke.

ASA Banka u Sarajevu raspolaže sa tri poslovne jedinice, a poslovnica Centar je druga koja je usklađena sa novim vizuelnim identitetom. Cjelokupan finansijski servis koji pruža poslovnica Centar nudi: bankomat, usluge Blagajnika i Savjetnika za fizička lica, savršene stambene kredite, štednju u domaćoj i stranoj valuti uz atraktivne kamatne stope, poslovanje s malim i srednjim preduzećima, mjenjačnicu, Western Union transfer novca, te savremene servise kao što su mobilno bankarstvo, SMS usluga i KVIKO usluga. Posebno izdvajamo da poslovnica Centar raspolaže sefovima različitih dimenzija osiguranih najvišim sigurnosnim standardima.

Poslovnica Centar svoje usluge klijentima pruža radnim danima od 8:00 do 18:00 sati, te subotom od 8:00 do 14:00 sati. Kontakt telefon poslovnice +387 33 251 632.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo