ASA Banka i Mastercard vas vode na novogodišnje putovanje iz snova

12.11.2018 10:16:58
ASA Banka i Mastercard vas vode na novogodišnje putovanje iz snova

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite novogodišnje putovanje za dvoje u Istanbul, Rim ili Pariz.

Znate li koliko vas koraka dijeli od nezaboravnog novogodišnjeg provoda? Jedan! Za fantastičan uvod u novo poglavlje pobrinuli su se ASA Banka i Mastercard, koji svojim korisnicima poklanjaju tri putovanja koja će obilježiti ulazak u Novu 2019. godinu.

Uz ASA Banku i Mastercard, najluđu noć u godini možete provesti u jednom od najljepših gradova Evrope. Tako će budući dobitnici sretnu Novu godinu svojim najbližima moći poželjeti u gradu ljubavi - Parizu, gradu antičke kulture - Rimu ili gradu koji spaja Istok i Zapad - Istanbulu.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi korisnici Maestro, Mastercard Debit i Mastercard Standard Revolving kartica u izdanju ASA Banka d.d. Sarajevo. Sve što je potrebno je da, u periodu trajanja nagradne igre, tj. od 07.11. do 07.12.2018. godine, napravite minimalno jednu kupovinu Maestro, Mastercard Debit ili Mastercard Standard Revolving karticama u iznosu jednakom ili većem od 50,00 KM. Na ovaj način ulazite u jedinstvenu bazu podataka na osnovu kojeg će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika po principu slučajnog odabira.

Transakcija u minimalnom iznosu od 50 KM u Bosni i Hercegovini korisnicima osigurava jedan, a transakcija u istom iznosu obavljena u inostranstvu osigurava dva boda. Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka.

Kroz ovu nagradu igru, ASA Banka, kao najveća domaća banka, uz podršku Mastercarda, još jednom pokazuje svoju spremnost da nagradi povjerenje klijenata i da 2019. godinu učini našom i snažnom.

Više o nagradnoj igri i pravilima učešća, saznajte na web stranici: www.asabanka.ba/stanovnistvo/nagradna-igra/

.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo