Turski Casper novi brand u ponudi Tringa

25.08.2011. 11:20 / Izvor: eKapija.ba
Turski Casper novi brand u ponudi Tringa

Kao vodeći proizvođač i distributer fiskalnih uređaja na tržištu FBiH Tring d.o.o. Gračanica odlučio je da svoju ponudu proširiti i na uvoz/distribuciju/servis najpoznatijeg i najjačeg turskog branda računara i notebook-a zvučnog imena Casper.

"Mi u Tringu smatramo da samo brendiran, licenciran, kvalitetan i pouzdan računar može adekvatno odgovoriti i najzahtjevnijim korisnicima, iz tog razloga u našoj distribucijskoj ponudi možete naći kvalitetan i pouzdan računar ili notebook, Casper", navode iz ove gračaničke kompanije.

Tržištu Bosne i Hercegovine spremni su ponuditi računare ili notebooke sa najboljim odnosom uloženog i dobivenog, te tako pomoći u ukupnoj realizaciji prodaje Casper računara i notebook-a koja bi do 2013. godine na globalnom nivou trebala biti cca. 1 300 000 komada

Inače, Casper je vodeći proizvođač i prodavač brendiranih računara na tržištu Turske i njima susjednih zemalja. Osnovan je 1991. godine, ima 65 prodavnica i 1. 200 prodajno servisnih centara u Turskoj. Trenutno imaju 400 zaposlenih radnika, a dnevni kapacitet proizvodnje im je 5000 računara.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti