U Sarajevu održan Pantheon Open Days 2011

08.07.2011. 09:00 / Izvor: eKapija.ba
U Sarajevu održan Pantheon Open Days 2011

Kompanija DataLab BH je u saradnji sa lokalnim partnerima u četvrtak, 7. jula u hotelu Sarajevo predstavila poslovno-informacioni sistem Pantheon, te ALL IN ONE rješenja vezana za fiskalizaciju.

Sa održavanjem PANTHEON OPEN DAYS 2011 DataLab želi na inovativan i što neposredniji način predstaviti poslovne vrijednosti sistema Pantheon, te pridobiti nove kupce i partnere. Pantheon korisnicima, partnerima, svim ostalim zainteresovanim privrednicima, kao i široj javnosti Datalab želi omogućiti da se na neobavezan način upoznaju sa programom Pantheon, razgovaraju sa predstavnicima kompanije, te razmjene mišljenja i iskustva sa postojećim korisnicima.

Na jučerašnjem događaju, poslovni ljudi iz kompanija raznih djelatnosti su bili u prilici upoznati se sa novostima u poslovno-informacionom sistemu Pantheon, te prednostima u njihovom poslovanju, koje im iste donose. Datalab je sa partnerima i korisnicima u direktnom kontaktu razmjenio stavove i razmišljanja o PANTHEON-u i povezanim poslovima.

Posjetioci događaja, koji se održavao tokom juna i jula u Bihaću, Zenici, Mostaru, Tuzli i Sarajevu, imali priliku također da se detaljno upoznaju ALL IN ONE rješenjima vezanim za fiskalizaciju. Pantheon je integrisan sa fiskalnim uređajima proizvođača: ERP Consulting, Neosoft, KimTec i Tring, ističu iz ove kompanije.

DataLab BH je do sada postigao broj od 4.150 korisnika poslovno-informacionog sistema Pantheon. PANTHEON OPEN DAYS 2011 predstavlja nastojanje kompanije da dosegne dugogodišnji trend 30%-tnog rasta poslovanja na godišnjem nivou, te razvijanje partnerske mreže.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti