Hiljaditi broj elektronskog biltena eKapija

01.08.2008. 12:29 / Izvor: eKapija.ba
Hiljaditi broj elektronskog biltena eKapija

Dragi čitaoci, eKapija danas proslavlja mali jubiliej - pred vama je 1.000-ti broj našeg dnevnog biltena i želimo da to proslavimo sa Vama.

(redakcija vesti eKapije)

Za nepune četiri godine, uspeli smo da osvojimo brojnu čitalačku publiku, tako da naš bilten stiže na više od 15.000 adresa. Relevantnim i interesantnim informacijama iz sfere ekonomije, brojnim vestima, izveštajima, tenderima i događajima internet portal (www.eKapija.com) dostigao je prosečnu dnevnu čitanost od oko 40.000, što nas svrstava među najposećenije sajtove u Srbiji. Imajući u vidu da smo specijalizovan pretplatnički servis koji nema otvoren pristup ova brojka zvuči impozantno.

(deo marketing tima eKapije)

Tokom proteklog perioda postigli smo dosta toga, ekapija portal vec trecu godinu uspesno radi u Bosni i Hercegovini (www.eKapija.ba), a takođe radimo i na sličnim projektima u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori. Razvili smo izuzetno blisku saradnju sa brojnim organizacijama i medijima u zemlji i inostranstvu.

(Duška Volaš)

Osvojili smo poverenje članova Srpske Asocijacije Menadžera, Nemačkog privrednog udruženja, Slovenačkog poslovnog kluba, Hrvatskog poslovnog kluba i mnogih drugih uticajnih poslovnih institucija. Ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem medijskih kuća i stručnih časopisa, organima lokalne samouprave, regionalnim privrednim komorama, predstavništvima stranih kompanija, banaka, ambasada, Beogradskom berzom, brokersko - dilerskim kućama, investicionim fondovima itd.

Ali, ovo je tek početak, pred nama je puno ideja koje želimo da realizujemo i kojima ćemo vas, sigurni smo, prijatno iznenađivati u bliskoj budućnosti.

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju i nadamo se da ćete i dalje biti uz nas, jer nam je cilj da doprinesemo da i Vi u Vašem biznisu budete uspešni, a eKapija ostane DNEVNA NAVIKA USPEŠNIH!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti