Hypo Alpe Adria Bank i Western Union: 8.326 KM domovima zdravlja u Sanskom mostu u Tuzli

13.02.2009. 15:29 / Izvor: eKapija.ba
Hypo Alpe Adria Bank i Western Union: 8.326 KM domovima zdravlja u Sanskom mostu u Tuzli

U Tuzli su voditeljica pododjela Retail filijale Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u Tuzli Edina Imamović, te Jasna Dubrović, regionalna suradnica Western Uniona 13. februara 2009. godine predale donaciju direktoru Doma zdravlja dr. Kasimu Brigiću i glavnoj medicinskoj sestri Fehriji Salković.

Donirana je medicinska oprema Domu zdravlja Tuzla u vrijednosti 6.228 KM, te oprema vrijedna 2.098 KM Domu zdravlja u Sanskom Mostu

Imamović i Dubrović kazale su kako moramo biti svjesni društvene odgovornosti prema okružju u kojem djelujemo, te izrazile zadovoljstvo proširivanjem suradnje Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. i Western Uniona u BiH sa poslovnog i na segment društveno-odgovornog djelovanja.

U Sanskom Mostu donaciju su direktoru Doma zdravlja dr. Hajrudinu Boškoviću predale Admira Krupić, voditeljica pododjela Retail Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u filijali Bihać, te Denis Hasanbegović, regionalni suradnik Western Uniona.

Krupićeva je istakla kako u ovome trenutku više nego ikada moramo pokazati spremnost da ujedinimo snage i uradimo sve što je u našoj moći kako bismo pomogli zdravstvenim institucijama u njihovom radu. Direktor Bošković se zahvalio Hypo Alpe-Adria-Bank i Western Unionu na angažmanu i pomoći.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti