GRIZELJ nema problema sa isporukom dezinfekcionog sredstva Antivirin plus

20.03.2020. 15:57 / Izvor: Akta.ba

Firma GRIZELJ za sada ispunjava narudžbe Antivirina plus za sve naručioce iz BiH i nema namjeru planirati na ino tržište dok se ne stabilizira situacija.

Potražnja za dezinfekcionim sredstvima sve su veća. Firma GRIZELJ za sada ispunjava narudžbe Antivirina plus za sve naručioce iz BiH i nema namjeru planirati na ino tržište dok se ne stabilizira situacija.

Kao što smo već pisali o visoko efikasnom dezinfekcionom sredstvu za 17 familija virusa među kojima je i coronavirus, naglasak stavljamo za zamagljivanje zraka u zatvorenim prostorima  kao prevencija širenja coronavirusa.

Antivirin plus prisutan je na tržištu preko 20 godina i mnogi su se uvjerili u njegovu efikasnost dezinfekcije površina, ruku i zraka. Molba, da obavezno svakodnevno poprskate i cvijeće u radnim prostorima i stanu radi dezinfekcije.

U više apoteka može se kupiti za induvidualnu upotrebu, a pakuje se u 0,2 lit. 1 lit. 5 lit. i 25 lit..

Vijek upotrebljivosti Antivirin plus dezinfekcionog sredstva je tri godine i čuva se na sobnoj temperaturi.

Iz firme GRIZELJ, napominju da je Antivirin plus jedino dezinfekciono antivirusno sredstvo koje se može po potrebi zagrijavati i do 95 °C radi dezinfekcije frižidera i komora kako se nebi moralo vršiti otapanje prije dezinfekcije.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti