M&I Systems u 2021. zabilježio rast prihoda veći od 20 posto

27.01.2022. 09:08 / Izvor: Akta.ba
M&I Systems

M&I Systems 2021. godinu je završio s rastom prihoda većim od 20 posto, zadržanim nivoom profitabilnosti, rastom ugovorenih i realizovanoh poslova.

M&I Systems 2021. godinu je završio s rastom prihoda većim od 20 posto, zadržanim nivoom profitabilnosti, rastom ugovorenih i realizovanih poslova na domaćem i ino tržištima i ulaganjima u vlastita platformska rješenja i proizvode.

Poslovni fokus ostao je na potpunoj digitalizaciji ključnih korisničkih poslovnih procesa kroz isporuke vlastitih i partnerskih rješenja i profesionalnih servisa.

"Uspješno smo zatvorili sve projekte koji su trebali biti završeni u tekućoj godini na zadovoljstvo naših korisnika. Fluktuacija zaposlenih već godinama je 0, na šta smo posebno ponosni. Pripremili smo potrebnu infrastrukturu za ugovaranje i pružanje usluga u IaaS i SaaS poslovnom modelu. Novim ugovorima potvrdili smo liderstvo u domenu poslovnog softvera", ističu iz kompanije M&I Systems.

U 2022. cilj im je zadržati postojeće zaposlene, jer to je garancija postizanja još boljih rezultata i ispunjavanja strateških ciljeva.

Inače, kompanija je ove sedmice obilježila 31. godišnjicu osnivanja. 

"U tih trideset i jednu godinu stalo je više od 400 vjernih i zadovoljnih klijenata, kojima smo razvili i implementirali preko 20 različitih programa, proizvoda i usluga, zahvaljujući čemu smo stekli iskustvo u više od 25 industrija", navode iz ove kompanije. 

m&i systems

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti