OBAVJEŠTENJE O DODJELI UGOVORA

Agencija MINT zadužena za krizno komuniciranje Agencije za bankarstvo FBiH

10.02.2023. 16:11 / Izvor: Akta.ba
agencija mint

Agencija MINT d.o.o. Banja Luka pobjednik je tendera za usluge iz oblasti odnosa sa javnošću i kriznog komuniciranja u 2022. godini

Marketinška agencija MINT d.o.o. Banja Luka pobjednik je tendera za usluge iz oblasti odnosa sa javnošću i kriznog komuniciranja u 2022. godini koji je Agencija za bankarstvo FBiH objavila u junu prošle godine.

Godišnje obavještenje o dodjeli ugovora za neprioritetne usluge objavljeno je u januaru ove godine, a radi se o ugovoru vrijednom 104.760,00 KM.

"Predmet javne nabavke su usluge iz oblasti odnosa s javnošću i kriznog komuniciranja u toku 2022. godine za potrebe ugovornog organa, u skladu s njegovim zahtjevima i uslovima navedenim u javnom pozivu za dostavu ponuda, za period od jedne godine", navodi se.

Pod istim ili sličnim ugovorom se podrazumjevao ugovor koji za predmet ima usluge iz oblasti odnosa sa javnošću, uključujući odnose sa medijima, krizno komuniciranje, usluge savjetovanja, vođenja i davanje uputa (edukacije osoblja za javni nastup - pojavljivanje rukovodstva ugovornog organa u medijima, u vezi sa prezentiranjem tema iz područja bankarskog, odnosno finansijskog sektora, sa naglaskom na krizno komuniciranje). Također, jedan od uslova bio je i da da ponuđač raspolaže s najmanje 2 konsultanata iz područja savjetovanja u odnosu s javnošću, od toga jednog s najmanje petogodišnjim iskustvom u struci te iskustvom na području kriznog komuniciranja u finansijskom sektoru;

U skladu s tim, ponuđač je trebao na raspolaganju imati stručno osoblje, koje ispunjava obrazovne i profesionalne kvalifikacije.

Inače, agencija MINT je usluge iz oblasti odnosa sa javnošću i kriznog komuniciranja Agenciji za bankarstvo FBiH pružala i tokom 2021. godine.

Radi se o agenciji koja je ove godine proslavila 10 godina rada, a na čijem se čelu nalazi Milena Mijatović.

Vlasnica i direktorica marketing agencije Mint je expert za komunikaciju na brojnim domaćim i EU projektima. ​Sa više od 20 godina profesionalnog iskustva u njenom portfoliju su neki od najpoznatijih domaćih i regionalnih brendova. Posvećena je razvoju i realizaciji komunikativnih i kreativnih strategija, kreiranju i pozicioniranju novih brendova na tržištu, integrisanim komunikacijama i vrhunskim rezultatima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti