Zapadni Balkan i pravci razvoja

ETMAX se predstavio na Jahorina ekonomskom forumu 2024

27.05.2024. 13:28 / Izvor: Akta.ba
etmax

Foto: Jahorina ekonomski forum 2024

ETMAX se na Forumu predstavio kroz izložbeni dio, te predstavljanjem nekih od najvažnijih realizovanih projekata.

U periodu od 14. do 16. maja 2024 godine, Jahorina je bila domaćin sedmog Jahorina ekonomskog foruma, koji je i ove godine okupio brojne eksperte, donosioce odluka i poslovne lidere, zatim prеdstаvnike držаvnih instituciја iz ciјеlоg rеgiоnа, uspјеšnе privrеdnikе mеđunаrоdnih i rеgiоnаlnih kоmpаniја, uglеdnе nаučnikе, prеdstаvnikе mеdiја i mnoge druge relevantne sagovornike.

Slogan ovogodišnjeg foruma je “Zapadni Bakan - dugoročni pravci razvoja”, tako da je kompanija ETMAX u skladu sa ovim motom, predstavila savremena rješenja u oblasti projektovanja i izgradnje solarnih elektrana, koja primjenjuje u Bosni i Hercegovini i regionu.

ETMAX se na Forumu predstavio kroz izložbeni dio, te predstavljanjem nekih od najvažnijih realizovanih projekata. Takođe, predstavljena su partnerstva sa proizvođačima premium opreme za solarne elektrane, i to Qcells-om jednim od vodećih svjetskih proizvođača solarnih panela, kao i kompanijom Fronius koja je lider u proizvodnji invertora.

Oprema najboljeg kvaliteta, uz stručno projektovanje i izvođenje jesu najvažniji elementi dugog vijeka solarnih elektrana, jer garantuju stabilan rad, bez kvarova i stabilno održivu proizvodnju električne energije porijekolm iz obnovljiih izvora.

"Prisutni na Jahorina ekonomskom forumu 2024 su se upoznali sa radom kompanije ETMAX, našim dostignućima u oblasti solarne industrije u Bosni i Hercegovini, kao i mogućnostima za uspostavu saradnje sa biznis sektorom. ETMAX je kompanija koja je prepoznata kao pouzdan partner investitorima u obnovljive izvore energije i opredjeljeni smo da budemo prisutni na međunarodno značajnim dešavanjima, kakav Jahorina ekonomski forum sasvim sigurno jeste", saopšteno je.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti