Bisnode: Dobro došli među izvrsne!

07.01.2021. 07:42 / Izvor: Akta.ba
Bisnode: Dobro došli među izvrsne!

U Bosni i Hercegovini 0,65% kompanija ostvaruje pravo da se označi Zlatnom izvrsnošću.

U Bosni i Hercegovini 0,65% kompanija ostvaruje pravo da se označi Zlatnom izvrsnošću.

Zlatna bonitetna izvrsnost je ocjena kojom Bisnode, na temelju različitih kriterija, ocjenjuje bonitet kompanija tokom dužeg razdoblja.

Kompanija sa zlatnom bonitetnom izvrsnošću predstavlja najsigurniji, najvjerodostojniji i najmanje rizičan privredni subjekt za saradnju.

Certifikat bonitetne izvrsnosti dokaz je uspješnog poslovanja i rezultat složene finansijske analize, jedinstvene za sva evropska tržišta koji bosanskohercegovačke kompanije stavlja u ravnopravan položaj sa kompanijama iz Evrope. Pri ocjenjivanju prmjenjuje se ista metodologija i dokazani kriteriji u svih 19 zemalja.

Važno je pronaći sigurne poslovne partnere, ali i poručiti da ste stabilna kompanija. Najbolji način da to dokažete je  Certifikat bonitetne izvrsnosti kojim potvrđujete da ste kompanija s natprosječnim kvalitetom poslovanja.

Kakav je značaj certifikata za njegovu kompaniju, rekao nam je i Safet Agović, direktor kompanije HARI d.o.o. Novi Travnik, koja spada u zlatne bonitetno izvrsne kompanije.

"Da bi se postigli dobro poslovanje i održao pa i unaprijedio taj nivo, u ovim uslovima treba veliko iskustvo i znanje, poštovati sva pravila poslovanja, biti odgovoran po svim pitanjima, raditi tako da svi uključeni u proces poslovanja budu zadovoljni.  Stoga smatramo da je jako bitno da se vidi i zna šta i kako radimo", izjavio je gospodin Agović.  Ovakav način razmišljanja i poslovanja omogućio je kompaniji Hari da se u tri decenije rada razvije u prepoznatljivu porodičnu firmu, sa 15 poslovnica i velikom mrežom partnera na više kontinenata, te održavaju konstantan trend rasta.

HARI d.o.o. i njegov menadžment dobili su brojne zahvalnice, nagrade i priznanja za uspješno poslovanje a jedno od najistaknutijih smatraju Bisnode Zlatni certifikat bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznata potvrda kvaliteta rada. "Svako priznanje nam mnogo znači, a posebno Bisnode certifikat, jer je zasnovan na analizi poslovanja na transparentnim i realnim informacijama renomirane kuće međunarodnog ugleda. Iskoristićemo svaku priliku da istaknemo certifikat bonitetne izvrsnosti kao potvrdu kvaliteta našeg poslovanja. Jer, reklama je pola posla a to svaki dobar poslodavac zna!"

Još jednom čestitamo na poslovnom uspjehu, doprinosu i trudu koji Zlatne kompanije ulažu u bosanskohercegovačku privredu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti