Borko Đurić ostaje predsjednik Privredne komore RS

27.02.2013. 08:46 / Izvor: eKapija.ba
Borko Đurić ostaje predsjednik Privredne komore RS

Na jučer održanoj Konstitutivnoj sjednici Skupštine Privredne komore RS, za predsjednika Komore jednoglasno je izabran direktor GP "Krajina"a.d. Banja Luka, Borko Đurić, koji je i u prethodnom mandatu obavljao ovu funkciju.

Na jučer održanoj Konstitutivnoj sjednici Skupštine Privredne komore RS, za predsjednika Komore jednoglasno je izabran direktor GP "Krajina"a.d. Banja Luka, Borko Đurić, koji je i u prethodnom mandatu obavljao ovu funkciju, saopšteno je iz komore.

Za potpredsjednike Privredne komore RS, članovi Skupštine izabrali su direktora privrednog društva "Agro BN" d.o.o. Bijeljina, Mihajla Vidića i izvršnog direktora za tehničke poslove u MH "Elektroprivreda RS" a.d. Trebinje, Jovu Marića.

Članovi Sklupštine na mjesto direktora Komore izabrali su Dragicu Ristić.

Na sjednici je izabran i novi saziv Skupštine, koju čine predstavnici 77 privrednih društava iz RS, a za predsjednika Skupštine izabran je direktor privrednog društva "Meridian" a.d. Banja Luka, Anđelko Šobot.

Izabrani su i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora Privredne komore RS.

Organi i rukovodstvo Komore izabrani su na mandatni period od četiri godine.

Osim toga, Skupština je usvojila i Izvještaj o radu PKRS za 2012. godinu, Program rada PKRS za 2013. godinu, kao i Odluku o načinu obračuna, visini godišnje članarine, rokovima i načinu uplate.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti