Vijesti

Dopuna pre - paid računa u poslovnicama BIB

14.09.2007. 07:48 / Izvor: eKapija.ba

Balkan Investment Bank AD je počela sa prodajom pre-paid dopuna na POS terminalima u svim poslovnicama banke. Od sada će korisnici mobilne telefonije, na ovaj način biti u mogućnosti da dopune svoj M:Tel račun u iznosima od 5, 10, 20 i 30 konvertibilnih maraka.

Proces dopune je vrlo jednostavan. Naime, dovoljno je da korisnik na šalteru Balkan Investment Bank AD naglasi iznos kojim želi dopuniti svoj pre-paid račun, nakon čega će od službenika dobiti izvod sa POS uređaja sa šifrom za dopunu. Iznos u vrijednosti dopune korisnik plaća odmah po prijemu izvoda, bez bankarske provizije za navedenu uslugu. Dopunu je moguće platiti gotovinom ili VISA platnom karticom.

Balkan Investment Bank AD na ovaj način još više želi da se približi svojim klijentima i prilagodi njihovim potrebama. Uvođenjem ove usluge klijenti banke će biti u mogućnosti da uštede svoje vrijeme, te sve redovne troškove, kao što je korištenje mobilnog telefona, plaćaju na jednom mjestu, saopćila je Balkan Investment Bank.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti