Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Instaliran prvi Hagerov punjač za električna vozila u Zenici

16.10.2018. 07:39 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Hager doo, u saradnji sa kompanijom Zeka-Commerc doo instalirala je prvi Hagerov punjač za električne automobile u Zenici.

U sklopu benzinske pumpe Zeka-Commerc u Stjepan Polju u Zenici, instaliran je Hagerov jednostruki punjač XEV253S7035, snage 22kW. Autentifikacija korisnika na punjaču vršiti će se putem tehnologije RFID kartica.

Jednostruki i dvostruki punjači iz Hager ponude do sada su postavljeni u Porsche Sarajevo, Hotelu Termag na Jahorini, u kompaniji Nipex u Tuzli kao i u sklopu objekta Hager doo u Vogošći, a kao izraz čvrstog uvjerenja kompanije u čistu energiju i važnost očuvanja okoline.

Unutar Hagerovog koncepta energetske budućnosti električna vozila imaju veliku bitnost što se iskazuje kroz ponudu punjača za električna vozila witty.home i witty.park. Punjači sa dodatnom opremom u potpunosti mogu zadovoljiti potrebe individualnih korisnika (witty.home), kao i potrebe komercijalne upotrebe (witty.park).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti