Vijesti

Interšped potpisao ugovor o poslovnoj saradnji sa galerijom Collegium Artisticum

15.01.2008. 15:47 / Izvor: eKapija.ba

U prostorijama galerije Collegium Artisticum, danas (15.01.2008.), direktor galerije gosp. Strajo Krsmanović i direktor Interšpeda d.d. Sarajevo gosp. Hasib Salkić, uz prisustvo gostiju i novinara, potpisali su Ugovor o poslovnoj saradnji, saopćeno je iz Interšpeda.

Prisutnim novinarima prvo se obratio gosp. Strajo Krsmanović i između ostalog izjavio slijedeće: " Interšped je špediterska kompanija koja je uspješno pratila našu galeriju u 2007. godini i pomogla organizaciju izložbi u BiH i inostranstvu. Novim ugovorom nastavljamo našu saradnju i u 2008. godini".

Direktor Interšpeda d.d. Sarajevo, gosp. Hasib Salkić je izjavio: "Interšped d.d. Sarajevo je najiskusnija špediterska kompanija u BiH. Ponosni smo što možemo istaći da ove godine slavimo 60 godina postojanja. Uvijek smo bili uz naše umjetnike i spremni smo i u 2008. godini olakšati organizaciju izložbi, jer je u poslovima otpreme umjetnina, carinska procedura izuzetno komplikovana u cijelom svijetu. Nama je zadovoljstvo što danas nastavljamo našu saradnju sa galerijom Collegium Artisticum".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti