Posao.ba ekskluzivni posrednik u zapošljavanju osoba za 150 radnih mjesta

16.02.2018. 11:52 / Izvor: Akta.ba
Posao.ba ekskluzivni posrednik u zapošljavanju osoba za 150 radnih mjesta

Agencija Posao.ba rukovodi cjelokupnim procesom zapošljavanja, uključujući regrutaciju i selekciju kandidata.

Bosanskohercegovačka Agencija za posredovanje u zapošljavanju Posao.ba ekskluzivni je posrednik u zapošljavanju osoba za 150 radnih mjesta u hotelu Swissotel Hotel & Resort, koji posluje u okviru grupacije Al-Shiddi Group, a koji će biti otvoren u Sarajevu do sredine godine.

Agencija Posao.ba rukovodi cjelokupnim procesom zapošljavanja, uključujući regrutaciju i selekciju kandidata. Posredstvom Agencije Posao.ba klijent je već odabrao i zaposlio generalnog menadžera vrhunskog, "five star luxury", hotela u Sarajevu.

Prije desetak dana, na web stranici www.posao.ba, objavljen je javni poziv zainteresiranim kandidatima, za prijavu na osam pozicija srednjeg menadžmenta u hotelu.       

U narednim danima očekuje se objavljivanje javnog poziva i za ostala radna mjesta. Svi zainteresirani mogu svoje prijave slati, isključivo, u Agenciju Posao.ba, putem e-maila ilhana@posao.ba ili putem linka http://bit.ly/2BXxkhY .

Kako bi zainteresiranim kandidatima, što više, približili mogućnosti zapošljavanja u Swissotel Hotel & Resort, predstavnici Agencije Posao.ba planiraju održati Sajam zapošljavanja – 22.02.2018. godine, u SCC-u Sarajevu. Svi kandidati koji su poslali svoje prijave za posao u Swissotel Hotel & Resort, kao i oni koji žele konkurisati, mogu doći na Sajam zapošljavanja i tokm prilikom se upoznati sa poslovima koje Agencija Posao.ba radi za Swissotel Hotel & Resort. Također, svi zainteresirani kandidati, ovom prilikom mogu saznati više pojedinosti o samom klijentu, uslovima zapošljavanja, predati svoj CV, te razgovarati sa uposlenicima hotela i informirati se o svim drugim detaljima u vezi pozicija na koje su se prijavili.

Nakon prikupljanja prijava, do kraja marta ove godine, pristupiti će se selekciji i uslijedit će intervjui sa odabranim kandidatima, nakon čega će Posao.ba, klijentu predložiti više kandidata za svaku od pozicija, za koju je objavljen javni poziv.

Swissotel Hotel & Resort u Sarajevu otvara "five star luxury“ hotel, koji će svojom ponudom značajno unaprijediti hotelsku i ugostiteljsku ponudu glavnog grada BiH, što predstavlja jedinstvenu mogućnost za rad i sticanje novih znanja i iskustava, u dinamičnom i zahtjevnom okruženju, ali i jednoj od najprestižnijih hotelskih grupacija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti