RSG RADIO tržišni lider i u 2009. godini: Jedina radio stanica iz BiH dobitnik prestižnog statusa Superbrand

11.12.2009. 14:43 / Izvor: eKapija.ba
RSG RADIO tržišni lider i u 2009. godini: Jedina radio stanica iz BiH dobitnik prestižnog statusa Superbrand

RSG RADIO već drugu godinu zaredom dobitnik je prestižnog statusa Superbrand. Dodjeli Superbrands priznanja, održanoj 10. decembra 2009. godine u Hotelu Europa, prisustvovali su pored dobitnika priznanja, predstavnika Vijeća i brojni eminentni predstavnici struke.

U oktobru 2008. godine zaokružen je prvi izbor Superbrands BiH kada je RSG RADIO kao jedina radio stanica iz BiH stekao status Superbrand 2008. U 2009. godini ekspertno vijeće je ponovno evaluiralo poznate robne marke na tržištu BiH, te uz glasove potrošača, odabralo one najuspješnije za 2009. godinu.

(Una Mesić, PR RSG radija)

Ponovno se od radio stanica iz BiH, jedino RSG RADIO našao među najuspješnijim.

RSG RADIO je u godini recesije ostvario značajne poslovne rezultate nastojeći sve prijetnje pretvoriti u šanse. Od početka ove godine RSG RADIO posluje u novim prostorijama, a u aprilu je pokrenut i novi program RSG 1 SARAJEVO namijenjen slušaocima u Kantonu Sarajevo.

Odgovoran način poslovanja i korektan odnos prema slušaocima, uveliko su doprinijeli stvaranju izuzetno pozitivnog imidža, koji RSG uživa u profesionalnim medijskim krugovima, ali i široj javnosti. Motivisani i kreativni uposlenici, lojalna publika, bogatstvo programskih sadržaja, izgrađena infrastruktura, snažan marketing i izuzetan društveni status, prednosti su na kojima RSG RADIO temelji svoje ambiciozne planove.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti