U Odžaku pokrenuta proizvodnja drvenih sajamskih štandova i kućica

12.11.2017. 14:19 / Izvor: Akta.ba
U Odžaku pokrenuta proizvodnja drvenih sajamskih štandova i kućica

Techno Win d.o.o. Odžak za početak će biti specijalizirano za proizvodnju drvenih sajamskih štandova, malih drvenih kućica, te ostale urbane opreme

Načelnik Općine Odžak Jakov Ivanković, zajedno s vlasnikom i direktorom hrvatskog poduzeća Techno Win Ilijom Augustinovićem i Antom Jelečem, otvorio je jučer to poduzeće u Odžaku i ozvaničio početak proizvodnje u pogonu u industrijskoj zoni Sjever.

Prije samog svečanog otvaranja poduzeća, prisutnima gostima se obratio Ilija Augustinović. Tako je međuostalom rekao, da poduzeće posluje na hrvatskom tržištu već od 1998. godine, počeli su kao malo obiteljsko poduzeće, no posljednjih godina ubrzano raste te danas broje dvanaest zaposlenih. Tijekom tog razdoblja pronašli su potencijal u domeni brige za održavanje okoliša te proširili svoj asortiman na komunalnu opremu, komunalna vozila i sve ostale proizvode neophodne za profesionalno čišćenje unutrašnjih i vanjskih prostora, otvaranjem ove podružnicu u Odžaku cilj im je da uspješno odgovore na rastuće potrebe tržišta u BiH.

Techno Win d.o.o. Odžak za početak će biti specijalizirano za proizvodnju drvenih sajamskih štandova, malih drvenih kućica, te ostale urbane opreme, kazao je vlasnik poduzeća Ilija Augustinović.

Prisutnima se obratio i načelnik Jakov Ivankovića, sve prisutne pozdravio u ime Općine Odžak i u svoje osobno ime, kratko prisutnima kazao kako je došlo do ove suradnje i koje pogodnosti Općina donijela za poduzeća koja žele investirati u industrijsku zonu "Sjever", što je i prevagnulo da se i poduzeće Techno Win d.o.o. odluči da ovdje pokrene svoju proizvodnju.

 "Kad sam upoznao vlasnika ovog poduzeća u njemu sam prepoznao energiju i želju jednog mladog čovjeka koji želi da širi svoje poduzeće, koji ulaže puno truda i energije za razvoj ovog poduzeća. Otvaranjem ovog poduzeća, otvaraju se nova radna mjesta i nova upošljavanja što je mene najviše motiviralo da se ova hala koja je izgrađena pomoću sredstava europske unije i sredstava Općine Odžak stavi u funkciju, s obzirom da je neko vrijeme stajala prazna, Općina učinila sve da privuče moguće investitore koji bi ulagali u Općinu Odžak. Vlasnik ovog poduzeća zajedno sa svojim djelatnicima je primjer svim onim firmama koje budu željele u buduće ulagati na ovom prostoru", kazao je Ivanković.


Također je se u ime predsjednika Vlade Županije Posavske i u svoje osobno ime nazočnima obratio i ministar gospodarstva i prostornog uređenja ŽP, Darko Kasap, rekavši da mu je drago što su sastanci i razgovori s načelnikom općine i s vlasnikom firme Techno Win d.o.o. dali ploda odnosno da su rezultirali time da je se jedno novo poduzeće otvorilo u Odžaku i da je se ovdje u industrijskoj zoni u Odžaku uložio novi kapital, te da će se poduzeće uspješno razvijati u Bosni i Hercegovini, kao što je se razvilo i u Hrvatskoj.

Nakon svečanog otvorenja poduzeća, svi prisutni imali su mogućnost da i sami pogledaju izložbene primjerke proizvoda koji će se proizvodi ovom poduzeću.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti