Uspješno održan prvi seminar o kontrolingu u Mostaru

26.10.2016. 12:11 / Izvor: Akta.ba
Uspješno održan prvi seminar o kontrolingu u Mostaru

Praktičnim primjerima i svojim dugogodišnjim iskustvom predavačica Jasmina Očko približila je sudionicima kontroling.

Seminar „Kontroling prodaje i ključnih kupaca“, prvi u suradnji s Kontroling Kognosko, renomiranom konzultantskom kućom iz Zagreba koja se bavi uvođenjem kontrolinga prema metodologiji razvijenoj u najboljim svjetskim školama kontrolinga uspješno je održan 25.10.2016. godine.

Sudionici su imali priliku učiti o alatima kontrolinga, pozitivnim utjecajima kontrolinga na rezultate poslovanja, optimalnom modelu za upravljanje vrijednostima u prodaji te o načinima postizanja što boljih rezultata uz minimalne troškove. Cilj seminara je bio na praktičnim primjerima pokazati što je prodajnom osoblju važno razumjeti i prihvatiti iz područja kontrolinga kao neophodno znanje bez kojeg poduzeće gubi stvorenu vrijednost te sudionicima približiti širok spektar mogućnosti kontrolinga u prodaji.

Praktičnim primjerima i svojim dugogodišnjim iskustvom predavačica Jasmina Očko približila je sudionicima kontroling koji se posljednjih godina nameće kao jedan od ključnih funkcija suvremenog menadžmenta. Aktivnim sudjelovanjem, mnoštvom pitanja te kvalitetnom raspravom sudionici su pokazali kako svijest o neophodnosti ulaganja u vlastiti razvoj raste i u hercegovačkim poduzećima što je dovoljan dokaz važnosti koraka koje poduzima INTERA Tehnološki Park s ciljem dugoročnijeg utjecaja na lokalno gospodarstvo i menadžment lokalnih poduzeća.

INTERA Tehnološki Park nastavlja započeti trend poslovnih edukacija te sve zainteresirane poziva na seminar „Postavljanje ciljeva“ koji će se održati 15.11.2016. godine u suradnji s konzultantskom kućom Adizes Southeast Europe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti