al
Baumacol! Priča koja drži vodu!

Građevina

Baumacol! Priča koja drži vodu!

18.06.2019 11:58:25 / Izvor: Akta.ba

Baumacol - cjelokupan program!

Baumit Baumacol predstavlja cjelokupan program za postavljanje i fugiranje pločica koji u potpunosti odgovara najvišim zahtjevima za kvalitetu.

Prije svega tu su materijali za pripremu podloge: samonivelirajuće mase Baumit Nivello i odgovarajući predpremazi Baumit Grund ili Baumit SuperGrund koji će osigurati poboljšano prianjanje na podlogu.

Za izolaciju protiv vlage i vode pod oblogom, sistem Baumit Baumacol nudi dvije vrste proizvoda: Izolacijski premaz Baumacol Proof namijenjen je za upotrebu u interijerima, kao što su tuš kabine, kupaonice ili praonice, i polimercementne izolacijska mase Baumacol Protect  prikladne za upotrebu u enterijerima i eksterijerima poput balkona i terasa.

Ljepila iz serije Baumacol ispunjavaju optimalne zahtjeve za lijepljenje svih vrsta obloga na razne podloge. Od polaganja keramičkih obloga do polaganja prirodnih kamenih ploča velikih dimenzija u eksterijeru i enterijeru. Izbor ljepila od osnovnog Baumacol One, pa do fleksibilnih ljepila Baumacol FlexUni i Baumacol FlexTop. Za lijepljenje staklenog mozaika i mramora osobito je pogodno ljepilo s bijelim cementom Baumacol BasicWhite i Baumacol FlexTop White.

Smjese za fugiranje obloga i pločica Baumacol PremiumFuge i silikonski kit Baumacol Silikon fleksibilni su i vodonepropusni, otporni na plijesan i dostupni u više nijansi boja prilagodljivih svakoj oblozi, ili pločici.

Trajan i lijep rezultat zajamčen je upotrebom sistemskih dijelova iz asortimana Baumit Baumacol.

Kupovinom proizvoda iz programa Baumacol, ostvarujete zanimljive poklone.

Više informacija potražite kod vašeg trgovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina