Calculus Training Center - Polaganje GMAT testa možeš da obaviš i u BiH

Obrazovanje

Calculus Training Center - Polaganje GMAT testa možeš da obaviš i u BiH

Polaganje GMAT testa možeš da obaviš i u BiH - i to u Calculus Training Center-u, jedinom autorizovanom PEARSON VUE SELECT testnom centru.

16.07.2021 08:03:29 / Izvor: Akta.ba

Preko 1900 univerziteta u svijetu GMAT smatra sastavnim dijelom upisne dokumentacije. Ukoliko je jedan od tih univerziteta tvoj izbor za nastavak školovanja, onda će te obradovati vijest da polaganje GMAT testa možeš da obaviš i u BiH - i to u Calculus Training Center-u, jedinom autorizovanom PEARSON VUE SELECT testnom centru.

Česti termini, licencirani tim koji će te provesti kroz proces testiranja, pozitivna iskustva dosadašnjih testiranja, skoro pa 100% prolaznost, sve su to prednosti koje ti Calculus Training Center nudi.

Dođi i uvjeri se.

Više informacija dostupno je OVDJE:

www.calculus.ba

+387 66 638 011

"Pratimo te na tvom putu u internacionalne biznis vode!"

Calculus Training Center je edukativni i testni centar kompanije Prointer ITSS, osnovan 2016. godine u Banjoj Luci.

Vizija Calculusa se ogleda u konstantnom razvoju i unapređivanju edukativnih programa sa jedinstvenim ciljem: Znanje za sve!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje