al
Calculus Training Center - Znanje za sve!

Obrazovanje

Calculus Training Center - Znanje za sve!

08.09.2020 08:09:02 / Izvor: Akta.ba

Calculus Training Center je edukativni i testni centar kompanije Prointer ITSS, osnovan 2016. godine u Banjoj Luci. Vizija Calculusa se ogleda u konstantnom razvoju i unapređivanju edukativnih programa sa jedinstvenim ciljem: Znanje za sve!

Centar se prvenstveno afirmisao za Windows Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows Server infrastrukturom. Osim toga, Calculus ima programe za sve koji žele da odgovore na izazove današnjice ili da mijenjaju svoje zanimanje.

Od programa za IT PROfesionalce, preko PROučenje opštih kurseva za sve generacije, do interaktivnih programa PROkids za najmlađe, Calculus Training Center je postao oaza znanja za sve oblike učenja u različitim životnim dobima.

Svi koji streme profesionalnom usavršavanju, mogu provjeriti i licencirati svoje znanje u Prointer ITSS akreditovanim testnim centrima, Pearson VUE i Certiport.

Saznajte više o svim mogućnostima i dostupne kurseve OVDJE

Odgovorite spremno na izazove modernog doba i zajedno sa Prointer ITSS nastavite ulaganje u svoje znanje.

Jer Tvoje znanje, tvoj kapital!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje