Industrija i energetika

HIFA OIL prepoznatljiv i ozbiljan partner najpoznatijih avio kompanija u svijetu

27.09.2019 10:34:40 / Izvor: Akta.ba

Sa razvijenim voznim parkom i stručnim kadrom HIFA OIL isporučuje plin i to iz najkvalitetnijih izvora iz zemalja u okruženju. Proizvod budućnosti kako nazivaju ovaj derivat nafte je dio poslovne strategije i ambicije kompanije da svojim kupcima u bilo kojem vremenu i na bilo koju destinaciju u državi i šire dostavi ovaj značajan energent.

S druge strane, godine iscrpnog rada i truda koje su zahtjevale ispunjavanje značajne i ozbiljne zakonske regulative (najsavremeniji terminal, kupovina savremenih cisterni za snabdjevanje, prolazak stručne obuke uposlenika, odobrenja državnih institucija i službi za rad u posebnim uslovima, posebna pravila aerodroma itd) su nas svrstale u najvećeg i najozbiljnijeg distributera JET goriva na aerodromima u BIH, posebno najprometnijeg Sarajevskog aerodroma. HIFA OIL je postala prepoznatljiv i ozbiljan partner najpoznatijih avio kompanija u svijetu poput Turkish airlines, Fly Dubai, Lufthansa group, Wizzaira, Atlas Globala, Nesme airlines, WFS, Kuwait aviation i mnogih drugih koji su iskazali veliko povjerenje kompaniji i vrhunskom timu uposlenika koji su certificirani po svim međunarodnim pravilima za manipulaciju i prevoz ovako bitnim proizvodom.

Kvalitet JET goriva, sigurnost i alternativa snabdjevanja je pored ostalih prednosti bitan elemenat zašto je HIFA OIL broj 1 snabdjevač u BIH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika