al

Predstavljamo

Prointer ITSS pružio izuzetnu podršku u programu "IT prekvalifikacija"

04.12.2019 12:26:20 / Izvor: Akta.ba

Obezbjedi siguran posao u IT sektoru! Prekvalifikuj se!

U Banjaluci su dodijeljeni sertifikati za 100 visoko obrazovanih nezaposlenih kandidata koji su prošli šestomjesečnu obuku u okviru projekta IT prekvalifikacije koju je organizovalo Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske u saradnji sa Inovacionim centrom Banjaluka.

Prointer ITSS je kompanija koja je svoja vrata otvorila za najviše polaznika IT prekvalifikacije. Među njima je i magistar ekologije Maja Mandić koja se odlučila za obuku jer voli izazove i motivisalo ju je znanje.

"Na praksi sam u Prointeru i jako sam zadovoljna i puno sam naučila" – rekla je Mandićeva.

Rukovodilac sektora za ljudske resurse kompanije Prointer ITSS d.o.o. Banja Luka Ivana Živković izrazila je zadovoljstvo što su dobili priliku da pruže podršku izuzetno korisnom programu "IT prekvalifikacija".

"Svi koji su kod nas na praksi dobili su priliku da se, pored same obuke, i konkretno upoznaju sa nekim od projekata na kojima rade naši stručnjaci. Vjerujemo da će neki od njih biti u prilici da postanu i dio Prointerovog razvojnog tima. Prepoznali smo kod njih želju i talenat da ovaj prvi korak iskoriste što je moguće bolje i napreduju u svojoj IT karijeri.", istakla je Ivana Živković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo