Investicije / PROJEKTI

ASA Osiguranje u regiji Tuzla realiziralo investicije vrijedne 3 miliona KM

Prednosti koje će klijenti imati su da će sada moći obaviti sve potrebno za registraciju vozila na jednom mjestu.

05.07.2019. 08:35 / Izvor: Akta.ba

Domaća osiguravajuća kuća ASA Osiguranje realizovala je dvije značajne investicije u regiji Tuzla. Kupovina kompanije TZINSPEKT d.o.o. je realizovana u martu 2019. godine a u junu je ozvaničena  kupovina nekretnina i opreme u Gračanici. Vrijednost obje investicije je cca 3 miliona konvertibilnih maraka.

Preko ove dvije investicije ASA Osiguranje će zajedno sa svojom sestrinskom kompanijom ASA Assistance, pored usluga osiguranja, ponuditi i usluge tehničkog pregleda vozila i ostale prateće usluge građanima Tuzle i Gračanice. Prednosti koje će klijenti imati su da će sada moći obaviti sve potrebno za registraciju vozila na jednom mjestu.

U izjavi za naš portal iz ASA Osiguranja su istakli "ASA Osiguranje kao društvo koje živi, a ne samo posluje u Bosni i Hercegovini, ima posebnu satisfakciju od investiranja u našoj državi. Sigurno da su našoj privredi potrebne investicije a najpoželjnije su upravo one koje dolaze od domaćih privrednih subjekata. Ovakvim investicijama želimo da dodatno proširimo naš portfelj, poslovnu mrežu i približimo se našim klijentima kojih je u regiji Tuzla a i širom Bosne i Hercegovine sve više."

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije