Investicije / PROJEKTI

Objavljen poziv za izvođenje pripremnih radova na letjelištu Brda u Livnu

02.06.2014. 12:22 / Izvor: eKapija.ba

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavilo namjerava dodijeliti ugovor za izvođenje pripremnih radova na asfaltiranju piste i rulnice te asfaltiranje stajanke na letjelištu Brda u općini Livno – projekt CAN, uz financijsku pomoć iz Programa IPA Jadranska suradnja.

Kako je navedeno, radi se o otvorenom postupku, pa je sudjelovanje otvoreno svim pravnim osobama osnovanima u jednoj od država članica Europske unije ili u državi ili na  području regija pokrivenih i/ili ovlaštenih posebnim instrumentima primjenjivima na program u okviru kojega se ugovor financira. Svi radovi, robe i usluge isporučeni u okviru ovoga ugovora moraju potjecati iz jedne od ovih država ili više njih. Sudjelovanje je također dopušteno međunarodnim organizacijama.

Podsjetimo, projekt CAN je sufinanciran od strane Europske unije putem Programa IPA Jadranska suradnja. Sa provedbom projekta se započelo 01.10.2012.godine. Planirani završetak projekta jeste 30.09.2015. godine. Na projektu sudjeluje sedam partnera.

Vodeći partner je Općina Bovec iz Slovenije. Ostali partneri dolaze iz sljedećih zemalja: Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Srbija, Italija, te Bosna i Hercegovina. Iz BiH na projektu sudjeluju dva partnera: Općina Prijedor, te Ministarstvo gospodarstva HBŽ.

Vrijednost projekta na razini cjelokupnog partnerstva iznosi 4.249.501 €. Vrijednost projekta na strani Ministarstva gospodarstva HBŽ iznosi 673.927 €.

Jedna od aktivnosti u projektu jesu i pripremni radovi na asfaltiranju piste i rulnice, te asfaltiranje stajanke na letjelištu Brda u općini Livno.

Rok za predaju ponuda je 12:00 sati, 04.08.2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Investicije