Investicije / NEKRETNINE

Općina Vogošća dodjeljuje zemljište u "Novoj industrijskoj zoni"

25.07.2014. 09:58 / Izvor: eKapija.ba

Općina Vogošća raspisala je javni konkurs za dodjelu neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u svrhu izgradnje privrednog objekta u "Novoj industrijskoj zoni".

Korisna površina planiranog objekta je min. 1.100,00 m2., a po uvjetima izgradnje maksimalna visina planiranog objekta treba biti 10,00 m od kote terena. Namjena planiranog objekta je proizvodni objekat, odnosno proizvodnja koja ne ugrožava okoliš, ili poslovni objekat, ili poslovno-proizvodni objekat, navodi se u pozivu.

Jedan od uvjeta je i odstojanje od susjednih zemljišnih parcela, a prema Izmjeni Regulacionog plana industrijskog kompleksa "Unis" u Vogošći.

Zainteresovani investitori se za detaljnije informacije u vezi sa urbanističko-tehničkim uslovima izgradnje i lokacije planiranog objekta mogu obratiti Službi za urbanizam, prostorno planiranje, građenje, imovinskopravne i stambene poslove Općine Vogošća.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije