Investicije / PROJEKTI

Skenderija dobija novi sportski mobilijar u sportskim dvoranama i platou

30.10.2018. 07:53 / Izvor: Akta.ba

Uprava KJP Centar "Skenderija“ je pokrenula projekat obnove sportskog mobilijara u sportskim dvoranama i na platou Kulturno-sportskog centra "Skenderija“.

Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić je odobrio izdvajanje sredstava iz općinskog budžeta u iznosu od 20.000 KM kao finansijsku pomoć u realizaciji ovog projekta za šta je potpisao protokol o realizaciji pomenutih sredstava.

U ime KJP Centar "Skenderija“ protokol je potpisao direktor Amer Kapo.

"Pokrenuli smo proceduru nabavke novog sportskog mobilijara, tačnije koševa za sportsku dvoranu D1. Radi se o dva unutrašnja koša za sportsku dvoranu, te jednom vanjskom košu. Na ovaj način ćemo obnoviti sportsku opremu u centru Skenderija i mišljenja sam da će svi oni koji koriste usluge našeg centra biti zadovoljni, jer se radi o najsavremenijoj sportskoj opremi. Svi zainteresovani građani mogu besplatno koristiti vanjski teren za basket kojeg smo postavili na platou KSC Skenderija i koji će biti na raspolaganju našim građanima do pogoršanja vremenskih prilika. Na ovaj način želimo obogatiti ponudu centra Skenderija", objasnio je Kapo.

Potpisivanju protokola prisustvovala je i Jasmina Fazlić, pomoćnica općinskog načelnika za boračko-invalidsku, socijalnu zaštitu i društvene djelatnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije